Борис Малагурски: РЕВОЛУЦИЈА је ЗАБРАЊЕНА или ЗАБРАЊЕНА ИСТИНА04.02.2013. 15:27 Борис Малагурски:

После мог дописа и разговора са представницима Хаппy ТВ и реакције Удружења новинара Србије као и безброј грађана који су данима звали телевизију и слали мејлове, Хаппy ТВ је издала званично саопштење: „Револуција траје, није забрањена, упркос притисцима!“
Ако је ово тачно, биће ово велика победа за грађане Србије! Чекам да објаве када ће бити емитована 2. епизода!

Malagurski

***

Нова емисија српског Мајкл Мура забрањена на Хаппy телевизији?

04 Феб 2013 Story

Нова емисија Бориса Малагурског Револуција већ подигла прашину


Борис Малагурски, режисер филмова Тежина ланаца и Косово, можете ли замислити, аутор је и инспиративне емисије Револуција, чији је циљ да пробуди грађане покренувши их на акцију. Поруком емисије да се до бољег зивота може доћи само путем активног учествовања, Борис Малагурски наводи грађане да делају и да не препуштају проблеме неком другом.

Boris Malagurski, promo foto

– Људи су жељни акције, а моја емисија управо жели да подстакне иницијативу. Није поента да ја, или било ко други решаве туђе проблеме. Циљ је да људи виде да они имају моћ да утичу на многе ствари у својој заједници и да креативним иницијативама могу много тога да промене – каже Борис.

Револуција је најављена за за суботњи термин у 20х, али емитована је само прва емсиија. Аутор Борис Малагурски казе да је лично обавештен да је емисија забрањена, услед притисака државног врха Србије. Могуће је да су теме, које Борис обрађује у својим емисијама превише смеле и пуне бунта, те наредна емисија није прошла

цензуру.

Међутим, у саопштењу Хаппy телевизије стоји да ће емисија бити емитована, само у другом термину, када ће прилику имати да је погледа више људи.

Револуција траје, није забрањена, упркос притисцима! – стоји у саопштењу.

***

Борис Малагурски: РЕВОЛУЦИЈА је ЗАБРАЊЕНА или ЗАБРАЊЕНА ИСТИНА

Ауторска емисија „РЕВОЛУЦИЈА“, која је планирана да се приказује сваке суботе у 20 часова на „срећној ТВ“ (happy tv) доживела је само прву емисију. Уредник и водитељ емисије је Борис Малагурски, млади родољуб, режисер, који је на својој ФБ страници http://www.facebook.com/b.malagurski најавио овај серијал емисија под насловом „РЕВОЛУЦИЈА“.

02.02.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић

РЕВОЛУЦИЈА ЈЕ ЗАБРАЊЕНА

Борис Малагурски је управо на својој ФБ страници објавио да је емисија ЗАБРАЊЕНА:

„Управо сам добио информацију да је емисија „Револуција“ ЗАБРАЊЕНА због притисака из државног врха Србије. Одлука је донета пре два сата.

malagurski zabrana objava

ДАКЛЕ, У СРБИЈИ ЗАИСТА ИМА МНОГО ОНИХ КОЈИМА НЕ ОДГОВАРА ИСТИНА, А ИСТИНУ ДАНАС У СРБИЈИ ГОВОРЕ ГЛАСНО САМО ОНИ КОЈИ ВОЛЕ СРБИЈУ.

Вечерашња „РЕВОЛУЦИЈА“ има и своју страницу као догађај на ФБ:
Емисија РЕВОЛУЦИЈА; водитељ Борис Малагурски; Happy TV 20ч

Тема прве емисије РЕВОЛУЦИЈА била је – Задуживање Србије код ММФ-а и Светске банке.
Гости Бориса Малагурског били су: Бранко Драгаш, портпарол УРС-а Марко Селаковић, проф. Љубодраг Савић и проф. Данијел Цвијетићанин.

————————————————————————————–

ФБР РЕДАКЦИЈА:

На сајту happy tv још увек стоји најава за емисију, а из више извора познатих редакцији СРБског ФБРепортера добили смо незванични деманти да емисија није забрањена… Сачекаћемо и званичне информације са happy tv, шта они кажу, да ли су и зашто и ко је забранио ову ауторску емисију Бориса Малагурског. (редакција, 3 феб. 2013)

Додатак (редакција, 4, феб. 2013)-

Оваква наша одлука да- у светлу чињенице да заказана емисија није емитована, и да са „Хепи.ТВ“ нисмо добили никакво образложење- не подлегнемо притисцима са „више страна“ да уклонимо овај чланак, се показала разумном. У прилог томе иду тврдње више јавних личности попут уважене госпође Биљане Ђоровић и господина Бранка Драгаша

…Уосталом наш велики родољуб и уважени филмски режисер г. Борис Малагурски је најбоље објаснио “позадину“ оваквих у најмању руку “неоснованих” захтева„Po informacijama kojima ja raspolažem, emisija „Revolucija“ je i dalje ZABRANJENA i svaka optužba da ja to objavljujem radi „lične promocije“ ili „reklame“ je neistinita i uvredljiva..“.

На ФБ страници Малагурског ( https://www.facebook.com/b.malagurski ) можете прочитати више и детаљније- јавност има право да зна ИСТИНУ.

————————————————————————————

revolucija na happytv

—————————————————————-

ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ:

Коментар Биљане Ђоровић на забрану емисије “Револуција”

Бранко Драгаш: ЦЕНЗУРА

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s