Србин Мирослав Илић кога је КПС „киднаповала“ – пуштен на слободу


Мирослав Илић пуштен на слободу

07.05.2012 | 16:27  Извор: КИМ

Мирослав Илић (27) из Косовске Митровице, оптужен да је учествовао у организовању убиства Албанца Хакифа Мехметија, пуштен је на слободу, сазнаје КИМ радио.

Верица Илић, мајка младића, КИМ радију је потврдила да је њен син ослобођен у петак пошто му је истекао притвор од месец дана, који му је одредио претпретресни судија Окружног суда у Косовској Митровици измештен у Вучитрну.

“Мирослав је ослобођен уз обавезу да се наредних месец дана, три пута недељно, јавља у полицијску станицу у северном делу Косовске Митровице. Правда је победила”, казала је Верица.

Верица је још једном поновила да њен син ни на који начин није повезан са убиством Хакифа Мехметија пре две године у Косовској Митровици и да је ухапшен на превару.

Мирослав Илић из Косовске Митровице ухапшен је почетком априла у Полицијској станици у северном делу Косовске Митровице када је дошао да да изјаву пошто су му непознати починиоци пробушили гуме на аутомобилу.

Илић се налазио у притворској јединици у Гњилану, а да је укинут притвор потврдила је и портпаролка ЕУЛЕКС-а Ирина Гудељевић.

“Притвор за особу која је ухапшена у вези са убиством Хакифа Мехметија 2010. године у “Клубу А” у Косовској Митровици је укинут, уз обавезу редовног јављања полицијској станици”, казала је Гудељевић.

Додала је да се истрага коју спроводе ЕУЛЕКС-ови тужиоци из Косовске Митровице наставља.

******

Србин Мирослав Илић „киднапован“ на очиглед оца у митровачкој КПС станици!?

8 април 2012, ФБР

Пише: Миодраг Новаковић

 

Некажњени „лов“ и репресија над косметским Србима се настављају неуморно ових дана- овај пут изгледа уз свесрдну помоћ „Срба“ који су одлучили да зараде хлеб носећи „Тачијеве униформе“ илегалне КПС полиције (лажне шиптарске државе)…

Такав закључак се намеће не само нама, већ и нашим читаоцима, очевицима и индиректним сведоцима немилог догађаја, о коме ће бити речи у наставку овог чланка…

 

Из поузданих извора сазнајемо- да је косметски Србин: Мирослав „Мики“ Илић, рођен 18 јануара 1985, био жртва (још једне у низу против косметских СРба) „намештаљке“ шиптарско-терористичке КПС полиције и монструозне лажне оптужбе за наводно убиство једног шиптара у 2011.

Све је то изведено перфидно и под притекстом „поштеног полицијског рада“ од стране илегалне КПС станице у северној Митровици. Млади Мики Илић и његов отац Златибор су били практично намамљени у „полицијску“ станицу, где је Мики био буквално киднапован и одведен у непознатом правцу. Њему наравно није пружена шанса да се оправда за фантомско дело које му се приписује, нити му је дозвољено да контактира адвоката.  Све су то биле грубе повреде његових људских и грађански права– и пре свега иду на душу међународне Еулекс мисије, која наводно непристрасно надзире рад полицијских и правосудних органа илегалне шиптарске државе.

 

Како се то све одвијало- према исказу његове породице и пријатеља, са којима је наша редакција у сталном контакту:

 

Другог априла 2012, брачни пар Вера и Златибор Илић из северног дела Косовске Митровице пријављују КПС-у ( у северном делу града, у станици у којој искључиво „раде“ Срби) да им је неко избушио све четири гуме на аутомобилу…

Следећег дана, Мирослав „Мики“ Илић, који је запослен у Служби за одржавање у Студентском дому у Лепосавићу, добија на свом радном месту ( у 16 часова) позив од КПС-а да се јави да би наводно дао изјаву о пријави коју су поднели његови родитељи.

Збуњен таквим позивом, и несвестан завере која се плете против њега, он одлази кући код родитеља, и пошто зна да он није урадио ништа противзаконито, сам инсистира да оде у „полицију“ и тамо да исказ- како је то од њега захтевано у наводном  „полицијском“ позиву…

Његови родитељи, са предосећајем да ту нешто није у реду, и немајући поверење у корумпирану КПС „полицију“, покушавају да га наговоре да не иде. Он ипак одлучује да оде у станицу заједно са оцем…

По доласку у „српску“ КПС станицу, оца и сина одмах раздвајају, под изговором узимања „одвојених изјава“.  Отац Златибор је одмах приметио да ту нешто није у реду, и инсистира да буде заједно са сином. „Српски полицајци“ у шиптарским униформама га у томе спречавају физички.

Беспомоћан отац гледа како му Тачијеви изроди у КПС униформама одводе сина везаног лисицама у непознатом правцу. Касније сазнаје да је Мики одведен (киднапован) у Вучитрн, па за Србицу, да би евентуално завршио у гњиланском затвору.

Родитељи Вера и Златибор Илић, скрхани болом и страхом за судбину свог детета, касније сазнају да је Мики оптужен за наводно убиство неког шиптара у 2011.

 

Наши саговорници и пријатељи младог Илића су нам саопштили  да је цео догађај само још један у низу монтираних процеса, против  Срба од стране шиптарских сепаратиста, којима је главна кривица на „демократском Косову“, то што су Срби. Нажалост и млади Мики Илић је илегално киднапован и предат у руке шиптарских терориста уз помоћ „српских слугу“ у КПС униформама.

У време писања овог текста није било ниједног новинског чланка о овој криминалној отмици у „водећим“ Српским медијима, нити су се тим поводом огласили Српски државни органи, чија је Уставна обавеза да штите безбедност и слободу својих Српских грађана, ма где се налазили.

Данас нажалост, косметски Срби доживљавају сличну, ако не понекад и већу дискриминацију, од стране „српских“ државних органа- него што је то случај у рукама шиптарских сепаратиста…

 

 

 

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s