АЛЕКСИЋ: КАДА ЋЕМО КОНАЧНО СХВАТИТИ ДА СЕ НАД НАМА ВРШЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ УЖИВО?


21.07.2012. ФБР аутор Никола Алексић

Поводом елементарне непогоде која је снашла Србију у виду незапамћене суше и губитка приноса, пољопривредници би, као и цела Србија, требали да захвале Борису Тадићу што је дозволио да се инсталира ХАРП станица код Барајева. После суше, у Србији се може очекивати појава земљотреса и торнада. То је могуће, сетите се само земљотеса на Хаитију и торнада у Пољској. А Београд је само на 50 км од Барајева.
Када ћемо коначно схватити да се над нама врше експерименти уживо?
Саветник за науку Беле куће Џон Холрен је 15. новембра 2011. године јавно признао на конференцији за новинаре да САД већ 16 година засипају човечанство опасним хемијским једињењима и тешким металима из авиона да би изазвали климатске промене. Сва светска штампа је пренела то признање, па и домаћа, а да нико није повезао изградњу ХАРП станице са жарким, неприродним временским условима које су Србију снашле последњих година.

Честице алуминијума које се налазе у хемијским траговима на небу, којим нас зликовци засипају као да смо инсекти, а не људи, поред тога што изазивају Алцхајмерову болест код људи, закишељавају и исушују пољопривредно земљиште и на њему неће моћи ништа успевати, него само генетски модификована семена.
Часопис Таблоид у броју 257 од 26 априла 2012. године износи податак да (је) ,,Миодраг Костић Коле, финансијер ДС-а, од почетка ове године је преко своје фирме ,,М.К. speed,, увезао из Румуније око хиљаду тона семенског кукуруза. Извозник је швајцарско представништво америчке фирме ,,Монсанто,,.Ова моћна компанија је произвођач генетски модификоване хране и залаже се за широку примену генетског семена. Колико ће плодних војвођанских њива бити за дужи период затровано семенским кукурузом који је увезао Миодраг Костић, можемо само само са страхом, претпоставити. Костић, уосталом, не крије да сасрађује са компанијом „Монсанто“, јер „добија велике паре за затирање српских ораница“. Тако пише Таблоид кога МК Група није тужила због овог цитираног текста, али је зато тужила Николу Алексића зато што је јавности предочио уговор МК Групе са злочиначком компанијом „Монсанто“.
Током суђења Николи Алексићу, откривено је ново кривично дело, али МК Групе, која увози Монсантово семе кукуруза које није испитано, одобрено, нити уписано у Регистар семена пољопривредног биља, а истовремено се рекламира „као једино семе које је отпорно на сушу“. Све то слатки Коле ради иако закон изричито забрањује, бар за сада, да се таква семена увозе, посебно она која нису испитана, одобрена и уписана у Регистар семена пољопривредног биља.
Ко је тај који је дозволио да се од 2006. године над становништвом Србије спроводи геноцид?
Ко је тај који је од 2007. године поништио све постојеће законе и Устав који грађанима Србије гарантује право на здраву животну средину да би слатком Колету омогућио увоз законом забрањеног семена?
Ко је тај ко је спречио Јавног тужиоца Србије да поднесе кривичне пријаве против осведочених злочинаца који спроводе геноцид над становништвом Србије?


На крају, последње питање које бих упутио јавности Србије; докле више? Докле ћемо ћутати док нам деца умиру на рукама, а 350.000 брачних парова у Србији има проблеме са зачећем? Докле више? Шта још треба да нам се деси да се пробудимо, поБогу људ

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s